2010. febr. 21.

WAMP-oltunk

Hát ezt is megjártuk. Vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban :) Nyilván az is sokat ront a WAMP megítélésén részemről, hogy vásárfia nélkül jöttem haza, de ez igazán nem az ő hibájuk - egyszerűen most nem telt ilyesmire. De valahogy eleve úgy éreztem, mintha ez az egész nem az átlagkeresetű magyar közönségnek szólna. Ami furcsa, mert egyedi, egyéni nem csak a gazdag ember lehet... vagyis így kéne hogy legyen. Nem azt mondom, hogy a tárgyak magukhoz képest drágák lettek volna. Pontosan tudom hogy az anyagár mellett benne van a munka - mivel ezek egyedi, kézzel készült dolgok (gondolom én!) - és ami legfontosabb: benne van az ötlet, hogy ezt még előtte soha senki nem csinálta meg így. Tehát az árak szerintem jól voltak belőve (körülbelül), csak valószínűleg a fizetésem nem volt ehhez hozzáigazítva :D De ezt meg ugye a főnökömmel beszéljem meg :)) Így mi kicsit inkább kiállításnak éltük meg a WAMP-ot, bár több olyan dolgot is láttunk, amit szívesen magammal hoztam volna (többnyire elég drága dolgokat, mint például kabát :D ). Végül csak egy alma alakú süti kiszúrót vett anyu, de legalább nem vásárfia nélkül tértünk haza :) Mellesleg az eladó férfiú nagyon kedves volt, és nagyon finom sütivel kínált meg minket :) Láttunk GomBoltot(a'la fércművek)  zsebrémmel és nyúllal, aztán PanyiZsuzsi ékszereket is, táskákat Mátrai Krisztától (alias Crix Design) és még sok-sok jópofa dolgot :) Összességében jól éreztem magam, csak kicsit zsúfolt volt a hely, és túl sok volt az olyan stand, ami abszolút nem fogott meg (de ez ugyebár egyéni ízlés kérdése) :D Itt van néhány kép, a teljesség igénye nélkül:

 
  
  
 Ez egy kiállítás része volt, de a többit elfelejtettem lefotózni, pedig voltak még nagyon jók :S
  
  
  
  
  
  

Aztán ma délután találkoztam pár barátommal, és miközben a rakoncátlan tincset próbáltam megrendszabályozni a fejem bal oldalán, eszembe jutott hogy a - mellesleg nagyon szép színű - hajcsatomat akár díszíthetném is valami horgolt dologgal, ha már most tanulok horgolni :) Ez a.. hmm... kifosztott madárfészek vagy megtiport rózsa? Nem tudok dönteni! Kicsit csigaházra is hajaz! Szóval ez lett végül a dologból (bevallom, virágnak indult, de időhiányban nem akartam előkaparni a könyvet, így próbáltam fejből valamit rittyenteni, hát nem sikerült. De a fonal se segített sokat :D ).
 

Tudom, semmi extra, de azért megmutatom :D

2 megjegyzés:

  1. A WAMP nem nekünk, álagembereknek való...:) mármint ami a pénzt illeti. De más tekintetben is nagy csalódás nekem is. Sokkal jobb a te "rózsás" csatod, mint a konfekciókesztyű bogyókkal... na meg a tildás cuccok! Azok kinek a szellemi munkájának eredményei?! Fura ez az egész vásár nekem...

    VálaszTörlés
  2. A tildás cuccokon mi is meglepődtünk, mondta is anyu hogy "valahonnan olyan ismerősek ezek", mondtam neki hogy igen, abból a praktika könyvből ami otthon van a polcon :) A kesztyűket meg őszintén szólva meg se néztem, csak olyan jópofa színesek voltak, kattintottam egyet :D De volt ám kerámia kínáló tál is 19 ezer forintért, meg kerámiatatu! Az a baj hogy ma már mindenhol ez megy, mesterségek ünnepén is olyan árak vannak hogy valami horror :) Sok kézműves vásár meg teljesen átment "gagyiba", például Szentgotthárdon az Őrségi vásárban évekig a fröccsöntött gyönyörök uralták a terepet, de - legalábbis anyuék szerint - most megint jönnek vissza a kézműves termékek oda is, mert hogy elvileg erről kellene hogy szóljon :)

    VálaszTörlés